onsdag, oktober 04, 2006

Om att välja aukoriteter med omsorg

För ett år sedan tittade jag på det stundtals förfärliga stand-up programmet "Sthlm Live". En sekvens var dock alldeles förträfflig. Ståupparen ifråga använde sina fifteen minutes till att spy galla över exorcisternas hus, spöken finns, övernaturligt och andra spirituella teveprogram.

"Men vafan det äääär ingen i huset för helvete! Det där mediet är bara en dansk jävla knarkare som ser i syne fattaruväl!!"

Sa han. Bland annat.

I förrgår tittade jag på det stundtals lika förfärliga fotbollsmagasinet "XL London", som finns att beskåda på Aftonbladets nätupplaga. Denna gång handlade det om en svennespelare som varit skadad sen 1800-talet och därför inte kunnat spela en enda match sen dess. Inslaget ville dock gärna komma fram till att svennespelaren fortfarande, trots den långa frånvaron, var ovärderlig för klubben. Och vem fick vi veta det av? Jo, av en bakfull, läspande haschtomte som som sett varenda b-lagsmatch sen fucking bronsåldern!

"Men vafan han är ju en sydengelsk jävla knarkare, han vet inte jävla skit om nånting alls för hans världsbild sträcker sig inte längre än den lokala pubens kran för helvete!!"

Tänkte jag. Bland annat.

Danska knarkare bestämmer att spöken finns och engelska knarkare bestämmer att svennar är bäst på fotboll. Jag hatar demokrati.

Inga kommentarer: