tisdag, februari 24, 2009

Om blommor och bjällror på slottet

Herman Lindqvist har redan uttalat sig om Den Stora Trovlovningen. Nu väntar vi alla på att Peter Englund ska berätta hur det egentligen förhåller sig.

7 kommentarer:

Huskatten sa...

När kungen fick veta det här blev han förstås r-r-r-rasande!

Anders sa...

Var det HÄR som Langobarderna...

Kristina sa...

Älskar minen på pressfotot. Här brister det strax för gubben och då åker blomfan i väggen med ett efterföljande vrål.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00864/kungen_864084l.jpg

Huskatten sa...

Anders: En inpiskad monarkist som du måste väl lida helvetets alla kval och vrida dig i våndor nu när vår kronprinsessa har valt en vanlig aerobicsinstruktör från Ockelbo till sin prins. Blodet är allt annat än blått.

Huskatten sa...

Jag undrar hur kungen motiverade den här punkfrisyren(?).

http://www.majasuslin.com/img/feature/kungen_s.jpg

Anders sa...

Herr Huskatten: Det är näppeligen tal om att Hans Majestät Konungen skulle uppträda i det Ni kallar punkfrisyr. Inte ens när Hans Majestät Konungen vaknar om morgnarna ser hans kalufs ut på det där oanständiga viset. Bilden är rätt och slätt ett montage.

Vad Hennes Majestät Kronprinsessan anbelangar vill jag påpeka att hennes omdömesförmåga är helt utomordentligt. Hon har antagligen insett vikten av en god fysik för att orka rajraja runt i Brunei och på nobelfester ända upp i övre medelåldern (eller Den Gyldene Åldern, som det heter i mitt Parti).

Fröken Kristina: Hans Majestät Konungen är en mycket balanserad herre som ytterst sällan brusar upp eller kukar ur. Ibland kan det hända att han sladdar runt på Stureplan en vecka, men det kan och bör och skall man unna en Man i hans ansvarstyngda ställning. En vit vecka, och man har förtjänat sig en blecka, som Konungen ibland förnöjt brukar skrocka till julsnapsen.

Anders sa...

Det verkar som om adjektivdeklinationen svek en aning i föregående inlägg. En släng av kunglig dyslexi.